WordPress weboldal karbantartás

Egy jól működő weboldal ma már szinte minden cég és vállalkozás számára kulcsfontosságú. Weboldalon keresztül edukálhatjuk ügyfeleinket, mutathatjuk be cégünket, értékesíthetjük szolgáltatásainkat, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően gondoskodjunk róluk.

Miért van szükség a WordPress weboldal folyamatos karbantartására?

Biztonság

A WordPress a hackerek egyik legcélozottabb platformja, így fontos, hogy minden lehetséges intézkedést megtegyünk a biztonság érdekében. A weboldal karbantartása segít az ismert sebezhetőségek kijavításában, csökkentve a weboldal sebezhetőségét.

WordPress weboldal karbantartása
Weboldal karbantartás teljesítmény

Teljesítmény

A WordPress rendszer, a bővítmények frissítése és az optimalizálási folyamatok csökkentik az oldal méretét, amely lehetővé teszi a gyorsabb betöltést. A gyorsabb weboldalak jobban rangsorolnak a keresőmotorokban, így a karbantartása segíthet az organikus forgalom növelésében is.

Hosszú távú működés

A rendszeres karbantartásra nem csak a weboldalad védelme és gyorsítása miatt van szükség, hanem azért is, hogy hosszú távon üzemképes legyen. Az elavult bővítmények kompatibilitási problémákat okozhatnak, amik lassítják az oldalad vagy akár teljesen leállíthatják azt.

Weboldal karbantartás hosszú távon

Ne hagyd, hogy technikai problémák hátráltassanak!

Biztosítsd weboldalad zavartalan működését és biztonságát. Vedd igénybe profi WordPress karbantartási szolgáltatásunkat és élvezd az online jelenlét előnyeit gond nélkül!

Havi
Éves
2 hónap ingyen
Alap védelem

9 990 Ft /hó/oldal

Bankkártyák, Stripe logó

Legnépszerűbb

Pro védelem

29 990 Ft /hó/oldal

Bankkártyák, Stripe logó
Alap védelem
2 hónap ingyen

99 900 Ft /év/oldal

119 880 Ft/év/oldal

Bankkártyák, Stripe logó

Legnépszerűbb

Pro védelem
2 hónap ingyen

299 900 Ft /év/oldal

359 880 Ft/év/oldal

Bankkártyák, Stripe logó

Mit tartalmaz a karbantartás?

Alap

Pro

Biztonsági mentés

Rendszeres biztonsági mentéseket készítünk az oldalaidról, amelyeket 90 napig tárolunk felhőben, így nem kell aggódnod amiatt, hogy egy rosszul sikerült beállítás, vagy egy figyelmetlen alkalmazott miatt elveszítsetek több hetes munkát. 2 kattintással visszaállítjuk egy korábbi változatra.

Alap

Pro

Frissítések

Nagyon fontos a WordPress weboldal naprakészen tartása, mert egy elhanyagolt oldal igen hamar össze tud omlani, ha nem foglalkoznak vele. Heti rendszerességgel frissítjük a WordPress-t, az ott használt sablont és a bővítményeket.

Alap

Pro

Weboldal védelem

Mivel a WordPress a legnépszerűbb webmotor, így csábító a hackerek szemében is. Biztonsági beállításainkkal megóvjuk weboldalad a – sajnos elég gyakori – robottámadások ellen. 2 faktoros hitelesítést építünk be a felhasználóknak és felvértezzük oldalad feltörésvédelemmel.

Alap

Pro

Robot regisztrációk elleni védelem

Te is unod már a folytonos robotok regisztrációját az oldaladon? Beállítjuk, hogy teljesen megszűnjenek, így nem kell többet bosszankodnod a kamu felhasználókon.

Alap

Pro

Sebesség optimalizálás

Pontosan tudjuk, hogy a weboldal sebessége nem csak a felhasználói élményt befolyásolja, hanem a Google keresési találataiban lévő rangsorolást is. Felgyorsítjuk weboldalad a forráskód és az oldalon használt képek optimalizálásával.

Alap

Pro

Bővítmények PRO termékkulcsának biztosítása

Minden általunk készített weboldalon PRO bővítményeket használunk. Amíg igényled a havi karbantartást, ezeketet a termékkulcsokat mi álljuk, nem kell külön még ezekre is előfizetned.

Pro

Vírusírtás

Napi szinten átvizsgáljuk weboldalad kártevők és vírusok után, hogy ha esetlegesen bekerült egy rosszindulatú kód, azt azonnal tisztítjuk, így az oldalad naprakész és vírusmentes marad.

Pro

Sebességvizsgálat

A weboldalad SEO rangsorolását igencsak befolyásolja a sebessége. Optimalizálási folyamataink után napi szinten vizsgáljuk a sebességét, így azonnal észleljük a lassulást és megtesszük a szükséges intézkedéseket, hogy a lehető leggyorsabb sebességet hozzuk ki belőle.

Pro

Törött linkek monitorozása

Rendszeresen blogolsz vagy hozol létre új oldalakat? Egy idő után már nem lesz követhető az URL-ek folytonos változása. Napi szinten monitorozzuk az oldalon található linkeket. Amint törött linket észlelünk (404, azaz „nem található oldal” hibakódra fut), azonnal jelezzük, igény esetén javítjuk azt.

Pro

24 órás felügyelet

0-24 monitorozzuk az oldalad működését. Amint valamilyen okból leállást észlelünk, azonnal javítjuk, mielőtt bárki észlelné, hogy nem működik az oldal.

Pro

Kéretlen kommentek, SPAM védelem

Megakadályozzuk, hogy bejegyzéseidre kéretlen robot kommentek érkezzenek, így tényleg csak azokra tudsz fókuszálni, amik igazán számítanak.

Pro

SEO helyezés vizsgálat

Az általad megadott TOP 10 kulcsszóra monitorozzuk az oldalad és a legnagyobb konkurenseid helyezését. Ezekről jelentést is készítünk, így láthatod az oldalad teljesítését a Google keresési találatai között.

Pro

Jelentések készítése

Havi szinten küldünk egy automata (angol nyelvű) jelentést az adott hónapban történt karbantartási folyamatokról.

Pro

Alap Analytics adatok

Hozzáférést kérünk a Google Analytics fiókodhoz, hogy a havi jelentésünkben tájékoztathassunk az oldaladon történt legfontosabb eseményekről (pl. adott hónapban új látogatók száma).

Pro

Lelki nyugalom garancia

Nálunk biztos kezekben lesz a weboldalad működése. Teljes mértékben megnyugodhatsz. Ha minket választasz karbantartásra, akkor a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel fogjuk kezelni az oldaladat. 🙂

Alap

Pro

White-label (Ügynökségeknek)

Lecseréljük karbantartási bővítményünk megjelenését a Te cégedre! Átírjuk a céged nevére és URL címére a bővítményt, így semmit nem fog az ügyfeled észlelni belőlünk. Tedd rá az árrésed, értékesítsd tovább a szolgáltatást és mi mindent intézünk helyetted.

1 A 100% pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez az előfizetés első hónapjának végéig szükséges jelezni a garancia érvényesítési igényt, és mi kérdés nélkül visszafizetjük az első hónap árát. A garancia érvényesítése a karbantartási szolgáltatás azonnali megszűnésével és az előfizetés törlésével jár.