Weboldalakat,
webes rendszereket építünk.

Teljeskörű webes megoldásokat nyújtunk cégek számára. Legyen az egy egyszerű bemutatkozó oldal vagy komplexebb nagyvállalati oldal, mi készen állunk.

Miben tudunk segíteni?

Cégturbózó megoldásaink

Weboldal karbantartása

Elkészült weboldaladat folyamatosan karbantartjuk, optimalizáljuk, frissítésekkel látjuk el, biztonsági mentéseket készítünk a fájlokról és a komplett adatbázisról.

Weboldal és landing oldal készítés

Mobilbarát, ultragyors web- és landing oldalakat készítünk, hogy neked is szárnyaljon a vevőszerző gépezeted.

Dinamikus oldalak készítése

Nem elég az egyszerű bemutatkozó oldal? Valami komolyabbra vágysz? Időpontfoglaló-,  előfizetéses rendszer vagy hirdetési portál? Megcsináljuk!

Blog

Cikkek, amik érdekelhetnek

Milyen buktatói vannak az elavult weboldalaknak és hogyan tudod elkerülni ezeket?

A mai digitális világban egy cég weboldala gyakran az első kapcsolattartási pont a potenciális ügyfelekkel. Virtuális névjegykártyaként szolgál, bemutathatjuk rajta termékeinket/szolgáltatásainkat, új érdeklődőket szerezhetünk rajta, bemutathatjuk cégünk márkáját, küldetését, akár még konkrét bevételtermelő gépezetté is alakíthatjuk az online bankkártyás fizetési szolgáltatásokkal.

Tovább olvasom

Ezek érdekelhetnek

Azonnal igénybevehető szolgáltatásaink

WordPress weboldal karbantartás, OBDShield

WordPress weboldal karbantartás

A weboldal rendszeres karbantartásával biztonságosabbá teheted oldalad a hackerek ellen, gyorsíthatod, hogy jobb felhasználói élményt nyújts, és még a SEO-ban is jobb lehetsz, hogy a konkurenseid elé kerülj a találati listában.

100+ pontos weboldal audit

Eddig csak olyan weboldalakkal találkoztunk az auditok során, ahol volt fejlődési lehetőség. Több, mint 100 ponton keresztül, különböző kategóriákban átvizsgáljuk weboldalad jelenlegi helyzetét és feltárjuk a javítandó pontokat.

Ügyfélvélemények

Elégedett partnereink mondták

„Balázzsékkal egy közös projektben találkoztunk, ami alatt nagyon megtetszett a munkájuk. Ezért két oldalunk elkészítésére kértük meg Őket. Az eredeti terv időközben módosult, az egyik webáruház lett, de nem volt akadály. Több lépcsőben finomítottuk az oldalakat és végül nagyon elégedettek lettünk az eredménnyel, ajánljuk Őket szeretettel.”

Fülöp Győző

F-Consulting Kft., Ügyvezető

„Amikor beüt a ménykű, na akkor derül ki, kikkel is vagyunk körülvéve. 48 óra alatt informatikai csodát kellett létrehozni.
Éééés sikerült! Sok alvás nem volt benne, de a siker garantált! Nagyon hálás vagyok a kis Team-nek akikkel körül vagyok véve!”

Szerdahelyi Roland

Event Equipment & Solutions Kft., Ügyvezető

„Kreatív, intuitív csapat, magas szintű technikai tudással. Mi az, ami kiemeli Őket a webesek tömegéből? Valóban megértik az ügyfél igényeit, egyedi megoldásokat nyújtanak és számukra tényleg nincs lehetetlen kérés.”

Molnár Attila

Jobtain HR Szolgáltató Kft., Marketingvezető

„Balázsék közreműködésével a vállalkozásunk nagyot lépett előre az automatizáció irányába. Mint SAPI szakértők, magabiztosan építették fel upsell folyamatainkat. Gyors és hathatós munkájuk mind a magyarországi, mind pedig a romániai webáruházunk fejlődését viszi előre. Továbbra is számítunk megbízható munkájukra.”

Wieland Veronika

Wieland és Wieland Kft., Ügyvezető

„Az OBDigital csapatával nagyon gyors és hatékony volt a közös munka. Az egyik legjobb döntés volt, hogy elkezdtük velük az együttműködést, nem találkoztam még ennyire professzionális kivitelezőkkel, bátran merem ajánlani Őket!”

Fonyó Szabolcs

Pencloud Kft., Ügyvezető

„Balázsék rendkívül megbízható, pontos munkát adnak ki a kezük alól. Ezen attitűd mellé társul egy magas szakmai kvalitás. Ezeket együttvéve teljesen elégedett vagyok velük.”

Gedei Attila

Multi-AGT Kft., Ügyvezető

balazs transparent finalest final

Beszéljünk a következő projektedről

Vedd fel velünk a kapcsolatot